Leefomgeving

Leefomgeving

 

Wij doen er alles aan om goede gezonde pups te fokken, waarbij verbetering van het ras steeds het uitgangspunt is *).

 

Dat betekent dat onze pups geboren worden en opgroeien in de woonkamer bij ons in huis. Dat betekent ook dat de pups vanaf het moment dat ze kunnen kijken en kunnen horen, socialiseren in een huiselijke omgeving. Gewend aan geluiden van stofzuiger, mixer enz. enz. en daar dus ook niet bang voor zijn. En vooral…veel in handen zijn… Natuurlijk liggen de pasgeborenen in een werpkist. En als ze gaan rondlopen, is er een redelijk grote ren in de keuken. Maar elke avond, voor wij naar bed gaan, mogen ze allemaal een uurtje ravotten in de kamer.

 

Ook vinden wij het gezellig als de nieuwe baasjes van de pups regelmatig naar hun opgroeiende pup komen kijken. Die belangstelling vinden wij er bij horen.

 

Voordat de pups naar hun nieuwe baasjes vertrekken, zijn ze bij ons al mee geweest in de auto naar de dierenarts, hebben al kennis gemaakt met de geluiden en mensenmassa van de "grote stad" en zijn in onze tuin al geconfronteerd met andere dieren als katten en kippen.

 

*)

Wij fokken strikt volgens de regels van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en volgens de fokkersvoorwaarden van de Nederlandse Sheltie Vereniging. Op de links pagina staat de link naar de websites van beide organisaties vermeld, alwaar u ook kennis kunt nemen van de bedoelde voorwaarden en regels.

 

Fan 'e Keningsdjip shelties

Connie Schwering - de Voogd

Poasen 6, 8409 CL Hemrik

GSM: 0621-575779

E-mail: Connieschwering@gmail.com

 

 

Fan 'e Keningsdjip

Shetland Sheepdogs

(shelties)